Zvibrirajmo Slovenijo: jutri v Ljubljani srečanje ljubiteljev spolnih igrač za moške! Vabljeni!

Ne bodi dildo, zvibriraj Slovenijo. Na srečanju bodo prisotni številni strokovnjaki s področja spolnosti ter predstavniki industrije spolnih pripomočkov za moške.

Strap-on, drildo, Aneros Helix Syn – ojoj, kaj pa je zdaj to?

Če se želite potopiti v svet moške spolnosti, vas jutri ob 17:00 vabimo na delavnico z naslovom ”Ne bodi dildo, zvibriraj Slovenijo”, ki bo potekala na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Na Norikravi se zavedamo, da je moška spolnost v naši zaprti družbi še vedno velik tabu, zato upamo, da bomo s shodom moške zbudili iz spanca tradicionalne spolnosti in jih naučili, kako naj poslušajo svoje telo.

Mama, kaj je to vibracijski masažnik prostate?

Dildo.

Na Prešernovem trgu bodo strokovnjaki odgovorili na vsa vaša vprašanja, ki si jih zaradi občutka sramu ne upate zastaviti svoji partnerki, partnerju ali mami.

Govorili bodo o anatomiji masaže prostate, uporabi straponov za ponoven vžig iskre v spalnici, svetovali vam bodo pri nakupu prvega drilda in še mnogo več.

Prešernov trg bo tako jutri od 17:00 dalje zona brez tabujev, zato na shod vabimo vse ljudi svobodne misli, ne samo moške – zapomni si, nisi gej, lezbijka, trans, bi, hetero – si človek!

Ker na trgu ravno v tem času poteka še nek drug shod, vas prosimo, da se oblečete v penise, saj se bomo tako lažje ločili od druge skupine.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*