Znanstveniki: odsevni jopič in bosansko državljanstvo ključ do nevidnosti!

Znanstveniki Pentagona preučevali slovenske cestarje. Če se pri +60 postavite na gradbišče v odsevnem jopiču, vas ljudje ne bodo več videli!

Vsi smo si kot otroci želeli posedovati obleko, s katero bi postali nevidni, kot kaže, pa bodo naše otroške sanje kmalu postale resničnost.

Skupina ameriških znanstvenikov je namreč več mesecev v Sloveniji preučevala fenomen naših gradbenih delavcev, ki imajo sposobnost izginiti iz našega vidnega polja.

Včeraj je vodja znanstvene ekipe na tiskovni konferenci predstavil njihova dognanja: ”S 100-odstotno gotovostjo lahko potrdimo, da je nevidnost resničen pojav. Če bosanskega moškega pri temperaturi +60 oblečeš v odsevni jopič in ga postaviš na avtocesto, se bodo ljudje vozili mimo, kot da ga ni. Možni razlagi sta samo dve: da so ljudje psihopatski egoisti, ki jim dol visi, če nekdo dela v razmerah, v katerih se v senco umaknejo tudi savanske živali. Ali pa nevidnost.”

Pentagon bo sedaj preučeval, če je te nove ugotovitve mogoče aplicirati tudi v vojaške namene: ali bi se npr. lahko brigada Bosancev z lopatami in v odsevnih jopičih infiltrirala za sovražnikovo linijo v peklu saharske puščave?

Američane pa je šokiral še en fenomen: med njihovim bivanjem v Sloveniji so bile pisarne, stranišča, nakupovalni centri, državni uradi itd. vsak dan brezhibno čisti, čeprav ni bilo videti nikogar, ki bi jih čistil.

Domnevajo, da gre za še neodkrito živalsko vrsto, ki se preživlja s čiščenjem umazanih površin, sodi pa v isto družino kot bosanski gradbeni delavci, saj evidentno tudi poseduje moč nevidnosti.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*