Znana kazen za kirurga, ki je prodajal organe, uril Talibane in v vesolju zgradil gigantski laser za uničenje Zemlje!

UKC ga želi kaznovati z jeznim smajlijem, vendar se mu ga nihče ne upa poslati. Fides že napovedal stavko!

Pred časom smo poročali o znanem kirurgu iz UKC Ljubljana, Sanatorija Rožna dolina, Kirurgije Bitenc, Zdravstvenega centra Zdravko in Holdinga SuperInvest Cayman Ltd., pri katerem je zdravstveni inšpektorat odkril več nepravilnosti, danes pa je znana kazen, ki jo bo prejel za kršitev svoje delovne pogodbe, kazenskega zakonika in Ženevske konvencije.

Za krajo in prodajo organov, pomoč Talibanom pri zavzetju Kabula in gradnjo velikega kozmičnega laserja, ki ga je nameril v Zemljo, bo prejel jeznega smajlija s strani svojega delodajalca!

Gre za prvo kazen, ki bi jo prejel kateri od priznanih slovenskih kirurgov – pogojnik zato, ker imajo v UKC Ljubljana velike težave pri iskanju človeka, ki bi si kirurgu upal poslati opomin, saj je upravo naše največje bolnišnice strah, da bi kirurga razjezili do te mere, da bo s svojim gigantskim vesoljskim laserjem iz jeze uničil Zemljo.

Na napovedano sankcioniranje kirurga pa so se odzvali v zdravniškem sindikatu Fides, kjer so že napovedali stavko.

Predsednik sindikata Konrad Kuštrin je v izjavi za javnost zapisal: ”Zakoni in mednarodne konvencije so za ljudi ne za bogove! Zahtevamo takojšnji preklic opomina, opravičilo našemu kolegu, 20 milijonov evrov v neoznačenih bankovcih in natankano letalo za Bahame.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*