ZMAGOSLAVJE!

Premier razglasil zmago nad virusom! Predstavniki kmetov in delavcev so se mu zahvalili za požrtvovalnost in pogum, s katerima je v teh težkih časih navdihoval narod. Prosili so ga tudi za podaljšanje izrednih razmer.

Zmaga!

Premier je ob 23:00 nagovoril narod prek radijskih sprejemnikov in v izjemnem štiriurnem govoru razglasil zmago v vojni proti koronavirusu!

Stranka je krošnja revolucije, revolucionarne korenine, ki podpirate naše mogočno drevo, pa ste vi, podsekretarji, sekretarji in posredniki pri prodaji, ki ste bili v prvih bojnih črtah vojne s korono! Tako kot korenine srkajo vodo in minerale iz matere Zemlje, ste vi posrkali davkoplačevalski denar in ga spremenili v tretje razredno zaščitno opremo, narejeno iz prtičkov in jogurtovih lončkov, s katero ste zaščitili naš narod in poskrbeli, da je revolucionarna krošnja še bolj gosta kot prej,” je povedal Premier.

Njegov govor so z nenapovedanim vendar dobro koordiniranim obiskom prekinili predstavniki sindikata jeklarjev in kmetov, ki so Premieru prinesli šopek rož, s katerim so se mu v imenu proletariata zahvalili, ker je v teh temnih časih predstavljal luč naroda.

Ker je nevarnost okužbe z virusom že mimo, se življenje vrača v stare tirnice: odpirajo se tovarne, gostilne, fitnes centri, koncertne hale itd.

Ker je nevarnost okužbe z virusom še prisotna, pa je še vedno prepovedano zbiranje ljudi na javnih mestih, kritiziranje oblasti, branje/širjenje tuje literature, nošenje kavbojk, poslušanje zahodne glasbe, zaradi varovanja demokracije pa je opozicija še vedno na varnem, nekje severovzhodno od Vladivostoka.

Z vlade so prosili, naj mediji o tem ne poročajo, vendar pa si ne moremo pomagati: generalštab slovenske vojske je Premieru ob razglasitvi zmage podelil čin generalissima, s čimer je postal najvišje rangiran vojaški častnih v Evropi, Ljudska akademija znanosti in umetnosti pa mu je podelila še 42. doktorat!

Slava Premieru, slava Domovini!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*