ZMAGOSLAVJE: Slovenija prva na svetu izstrelila satelit!

Premier popeljal svet v vesoljsko dobo, satelit Ivan-1 bo iz vsemirja bdel nad našo Domovino! Razočarani kapitalisti prek satelitske TV v javnost lansirali lažno novico, da do izstrelitve ni prišlo.

Pred štirimi urami je z izstrelišča Bajkonur, 10 km iz Grosuplja, v vesolje poletel prvi predmet, ki so ga izdelale človeške roke – in to ne katere koli roke, temveč roke slovenskega proletarca!

Premier je ob tem neverjetnem trenutku Narod nagovoril z besedami, ki bodo zapisane v zgodovino: ”Danes so dovoljene sanje, jutri pa je nov dan. Od danes naprej ni več meja za našo Revolucijo! Glas bratstva in delavstva bomo razširili v vse štiri vogale vesolja, od žitnih polj Marsa do rudnikov Saturna, povsod bo zadonela pesem Modrijanov in zaplapolala rumeno modra zastava Revolucije!”

Satelit Ivan-1, ki so ga znanstveniki poimenovali po očetu slovenskega vesoljska programa, našemu Premieru, je poletel v geostacionarno orbito na višino 35.000 km.

Nahaja se direktno nad Trgom Republike, kjer bo s kamerami za prepoznavanje obraza, senzorji za zaznavo mobilnega signala in širokim naborom hladnega orožja služil kot orodje naše znanosti in nas obenem varoval pred tujimi provokatorji, ki pa ne počivajo niti danes, na ta izjemen dan za vse človeštvo.

Služba za državno varnost (SDV) je namreč sporočila, da amerikanski izkoriščevalci proletariata v javnosti prek satelitske TV in interneta razširjajo lažno novico, da do izstrelitve satelita Ivan-1 ni prišlo.

SDV zato še enkrat opozarja, da je edini zanesljiv vir informacij v naši državi Radio Moskva, kjer resničnost novic preverja Premier osebno.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*