Zmaga za delavce: odpuščanja v Revozu bodo mehka!

Delavci ne bodo odpuščeni, ampak se bo z njimi prekinilo sodelovanje. Njihovi otroci ne bodo lačni, ampak bodo imeli premajhen dnevni vnos kalorij.

Velika zmaga za delavce Revoza!

Po dolgotrajnih pogajanjih z upravo so dosegli, da odpuščanja zaradi posledic korone na avtomobilsko industrijo ne bodo trda ampak mehka.

To pomeni, da človeški viri ne bodo končali na cesti, brez jasne prihodnosti, z dolgovi in družino, ki jo je potrebno preživeti, kar je bila bojazen mnogih.

Uprava Revoza je novinarjem predstavila strateški načrt mehkih ukrepov zmanjšanja odhodkov: ”Za presežni človeški kapital bomo ta vikend, ko so prosti, pripravili zabaven team building, ki se ga ni potrebno udeležiti, prisotnost pa je obvezna. Nato bomo zanje organizirali seminar, kjer bo kadrovski strokovnjak povedal, da je vsak človek krmar svoje usode, in da so morda prav rubežniki tista motivacija, ki jo potrebujete, da boste ustanovili naslednji Google. Potem pa jih bomo prosili, da izpraznijo omarico, varnostnik pa jih bo pospremil z naše parcele.”

Delavci so nad ukrepi uprave navdušeni, trenutno iščejo način, kako korporativni dvorek spremeniti v hrano.

Kot so povedali z vlade, pa se v hrano zagotovo ne bo dalo spremeniti turističnih vavčerjev, saj bi bilo to v nasprotju s pravili prostega trga.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*