ZMAGA za človeštvo! Tom Hanks je ozdravel!

Obolelim s korono svetuje, naj zaužijejo čim več kaviarja. Iz sveta financ: trenutni menjali tečaj človeštva: 1 Tom Hanks = 1,18 milijarde navadnih ljudi.

Svet je spet zopet zadihal!

Iz Avstralije so namreč sporočili sijajno novico: Tom Hanks, ameriški super igralec, naša zvezda repatica in eden najboljših predstavnikov naše vrste, je premagal korono!

Za medije je povedal, da se je držal stroge diete kaviarja, jastoga, francoskih vin in solz jemenskih otrok, zato podobno prehrano svetuje vsem obolelim: ”Predvsem pa je pomembno, da se sprostite: oglejte si svojo zbirko umetnin, namočite se v masažni kadi, ali pa si poglejte kakšen film v svoji zasebni kinodvorani.”

Novica o Hanksovi ozdravitvi je sprožila val navdušenja po celem svetu.

V Siriji poročajo o otrocih, ki so od veselja stekli na minsko polje, v Kongu so otroški rudarji skakali tako visoko, da se jim je udrl rudniški jašek, pri nas pa so lačni otroci Hanksu v zahvalo za moralno podporo poslali še zadnje žemlje.

Medtem iz sveta financ sporočajo, da je človeško življenje navadnih smrtnikov zaradi inflacije nekoliko izgubilo vrednost v primerjavi s človeškim življenjem zvezdnikov: za enega Toma Hanksa boste tako v menjalnici dobili 1,18 milijarde navadnih ljudi.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*