Zmaga nad korono je blizu: skupaj s testi zimskih pnevmatik pozitivnih le še 6 % testov!

Delež pozitivnih primerov še naprej pada. Vlada v statistiko vključila še ADAC-ove teste rabljenih kitajskih pnevmatik, vsi so bili k sreči negativni.

Premierova zmaga nad korona agresorjem je blizu, kot že dolgo ne!

Vse odkar je vlada na pobudo strokovnjakov s področja obramboslovja in sovjetske uprave razširila število tipov testov, ki jih vključuje v uradno statistiko, odstotek okužen vztrajno pada.

Danes je bilo tako pozitivnih le še 6 odstotkov testov, do nove zmage pa je prišlo potem, ko je nemški avtoklub ADAC objavil rezultate testiranj rabljenih kitajskih gum na ledeni ploskvi.

Vladni govorec v krizi, Jelko Kacin: ”Konec je blizu, luč na koncu tunela se nam bliža s hitrostjo vlaka. Zahvaljujoč smrtno nevarnim kitajskim pnevmatikam smo od zmage oddaljeni le še nekaj odstotkov. Jasno se je pokazalo, da bodo morali kitajski proizvajalci pnevmatik še veliko delati na vzdržljivosti materiala, saj niti eden ni opravil testa.”

V naslednjih dneh naj bi ministrstvo za resnico pripravilo še razpis za hitre teste za gobavost, s pomočjo katerih bodo številke do sredine januarja že zelo blizu nuli.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*