Zgodovinsko odkritje! Jezus ni bil Jud z Bližnjega vzhoda, ampak Madžar!

Odkritje univerze Budimpešta, univerza Priština odkritje potrdila. Jezus se je rodil kot 62-letni Ferenc, preživljal se je s pisanjem glos o genocidu, redno je obiskoval orgije!

Arheologi z univerze Budimpešta so danes presenetili svetovno javnost z odkritjem, da se je Jezus rodil na Madžarskem kot 62-letni Ferenc!

Medtem ko je svetovna arheološka skupnost novico sprejela z začudenjem, pa je delu evropskih katolikov odleglo!

Madžarski arheologi so do odkritja prišli ob izkopavanjih ob gradnji nove avtoceste, ko so prejeli telefonski klic iz pisarne nacionalnega urada za korekcijo zgodovine.

Vodja arheologov: ”Skratka, pustimo podrobnosti pogovora, tole so dejstva: Jezus se je rodil kot 62-letni Ferenc v mestecu Székesfehérvár. Preživljal se je s pisanjem glos o nadvladi bele rase, redno se je udeleževal lokalnih orgij, njegov cajtung pa so kljub njegovemu zagovarjanju prostega trga financirali vzhodnoevropski milijarderji. Skratka, bil je takšen, kot sva jaz in vi.”

Kot rečeno, Jezusovo rojstno mesto tako ni več Betlehem, ampak Székesfehérvár, od koder po naključju prihaja tudi madžarski predsednik Viktor Orban, ki naj bi bil celo Jezusov daljni sorodnik!

Tisočletja dolga dilema, v kateri so živeli nekateri katoličani, je sedaj končana: ker Jezus ni bil Jud, vendarle lahko poimenujete svojega sina Adolf.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*