Zgodovinsko odkritje! Jezus ni bil Jud z Bližnjega vzhoda, ampak Madžar!

Odkritje univerze Budimpešta, univerza Priština odkritje potrdila. Jezus se je rodil kot 62-letni Ferenc, sovražil je Greto in prejemnike socialne pomoči.

Arheologi z univerze Budimpešta so danes presenetili svetovno javnost z odkritjem, da se je Jezus rodil na Madžarskem kot 62-letni Ferenc!

Obenem je bil tudi ustanovni član stranke Fidesz, saj so v njegovem hlevčku našli člansko kartico s serijsko številko ena.

Vodja arheoloških raziskav Sere Keš je bil zakopan v delu (LOL), so pa nas napotili na vladni komisariat za pravilno informiranje javnosti, kjer so nam povedali: ”Drži, naši arheologi so v Ferencovem hlevčku odkrili člansko kartico Fidesza, tarčo za pikado z Gretino sliko in ideološki trakt, kjer razlaga, zakaj si v očeh božjih vreden toliko, kot imaš na tekočem računu.”

Povedali so nam še, da so izkopavanja začeli, ker je Jezus na vseh fotografijah upodobljen kot svetlolasi fitnes trener z modrimi očmi, kar seveda pomeni, da ni bil z Bližnjega vzhoda.

In kje se nahaja Jezusovo rojstno mesto?

V mesu Székesfehérvár od koder po naključju prihaja tudi madžarski predsednik Viktor Orban, ki naj bi bil celo Jezusov daljni sorodnik! Kakšno naključje!

Tako, tisočletja dolg paradoks, v katerem so živeli nekateri katoličani, je sedaj končan: ker Jezus ni bil Jud, vendarle lahko poimenujete svojega sina Adolf.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*