Žegnanje letos samo prek Amazon Prima

Zaradi korone letos spet okrnjena velikonočna slavja. Vatikan sklenil partnerstvo z Amazonom za žegnanje na daljavo, na voljo različni paketi: žegnanje jajc 20 €, jajca in šunka 40 €, celotna košarica 50 €.

Danes obeležujemo veliko soboto, dan, ki ga tradicionalno obeležujemo z blagoslovom velikonočnih jedil.

Zaradi izrednih razmer pa bo tudi letos žegen potekal na daljavo, tokrat so se v Vatikanu odločili za partnerstvo s spletno platformo Amazon Prime.

Gordon Gekko, finančni minister Vatikana, je povedal: ”Pripravili smo tri pakete blagoslova, ki se razlikujejo po številu blagoslovljenih jedil, diamantni paket pa omogoča tudi backstage virtualno srečanje s papežem. Poleg tega pa smo v naši spletni trgovini pripravili še velikonočno akcijo odpustkov, zabavne elektronike in kozmetike za mehko kožo, s katerimi si lahko polepšate letošnjo veliko noč, olajšate pot v nebesa in počastite Jezusa Kristusa, princa ubogih, zaščitnika sirot in zavetnika brezdomcev.”

Ker je Vatikan z Amazonom podpisal ekskluzivno partnerstvo, bodo nacionalne televizije danes zatemnile prenos svetih maš in blagoslovov, saj bi v nasprotnem primeru kršile avtorske pravice Vatikana.

Vatikan ob tem vernike opozarja, da so blagoslovljena velikonočna jedila pogoj za vstop v nebesa, zato pohitite z sklenitvijo naročila na Amazon Prime!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*