Združenje managerjev Slovenije danes pričelo s stavko!

Zahtevajo odprtje golf igrišč in Hiše Franko ter brezplačne hitre teste za prostitutke. Državljani stavke zaenkrat ne občutijo, delovna produktivnost v državi se je celo dvignila, gospodarski kriminal pa padel za 97 %!

Sindikat Fikus, v katerem so združeni slovenski managerji, je danes pričel s trimesečno stavko.

Fikusi so povedali, da imajo dovolj korone in da zahtevajo od države preklic epidemioloških ukrepov, ki dušijo gospodarstvo.

Predsednik sindikata, ki se je zaradi pohlepne države primoran skrivati za poštnim nabiralnikom Aktiva SuperInvest LTD: ”Mi želimo delati, pa nam država ne dovoli! Zahtevamo preklic karantene in obveznega testiranja ob povratku z Balija (za menedžerje), takojšnje odprtje golf igrišč, vzpostavitev posebnega koridorja za višje sloje do italijanskih in švicarskih smučišč, brezplačne hitre teste za prostitutke ter odprtje Hiše Franko!”

Dokler vlada ne uresniči njihovih zahtev, bodo menedžerji prenehali z ustvarjenjem BDP-ja, sedeli bodo v svojih plovilih in gledali v zrak.

Posledic stavke menedžerjev za splošno javnost še ni opaziti, razen da se je po podatki urada za makroekonomske analize produktivnost naše države dvignila za 74 odstotkov, s policije pa sporočajo, da je njihova enota za pregon gospodarskega kriminala čez noč ostala brez dela.

Zadnjo stavko v Sloveniji smo imeli avgusta prejšnje leto, ko so člani višjega sloja protestirali proti napihljivim bazenom, ki so razvrednotili statusno vrednost lastništva vgradnega bazena.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*