Zbor za republiko zahteva ponovno snemanje Titanika

Še vedno niso preboleli Jackove smrti. Od producentov filma zahtevajo, da ustvarijo lik po podobi Premiera, ki bo rešil Jacka, uničil ledeno goro in s svojo krepostjo navdihnil množice.

Kar nekaj prahu je včeraj v Hollywoodu dvignil poziv Zbora za republiko po ponovnem snemanju mega uspešnice Titanik.

V izjavi za javnost so člani zbora, v katerem so zbrani filmski kritike Stranke, od režiserja Jamesa Camerona zahtevali, naj spremeni zaključek tega epskega filma, v katerem glavni junak Jack zaradi ženskega pohlepa na koncu umre v mrzli vodi severnega Atlantika.

”Konec Titanika je prežet s feministično ideologijo, saj simbolno prikazuje, kako bodo ženske s plavajočih vrat izrinile moške v ledeno morje. 13. marca 2020 je po svetu zavel nov veter in v skladu z naukom naše Stranke zahtevamo ponovno snemanje konca Titanika, ki kvarno vpliva na razvoj naše mladine,” so povedali v zboru.

Njihova ideja je, da bi Jacka iz temnih globin morja rešil skrivnostni tujec iz Grosuplja.

Jack bi si nato z Rose ustvaril veliko družino s katoliško-slovenskimi vrednotami, kjer bi on hodil v službo, ona pa bi kuhala, pospravljala, skrbela za otroke, zdravila psihične motnje svojega moža itd.

V čast krepostnemu neznancu, ki je zaslužen za njuno ljubezen, pa bi Jack in Rose najstarejšega sina poimenovala Ivan Janez.

Ministrstvo za kulturo je režiserja Camerona obvestilo, da bo financiralo ponovno snemanje, Ryan Reynolds pa naj bi že sprejel vlogo neznanega rešitelja.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*