Zaščitimo otroke politikov!

Življenjepisi otrok poslancev in bogatih podjetnikov odslej tudi uradno ‘na vrh kupa’. Zakon o zaščiti otrok poslancev sprejet po ekstremno-super-hitrem postopku brez glasu proti. Vse živali so enakopravne, nekatere so enakopravnejše.

Po primitivnih izpadih javnosti ob zaposlitvi hčere predsednika SD Matjaža Hana v evro kabinetu Tanje Fajon je parlament po ekstra-super-hitrem postopku sprejel zakon o zaščiti otrok poslancev.

Ekstra-super-hitri postopek sprejemanja zakonov poslanci uporabijo v primerih, ko državljanom grozijo hude kršitve človekovih pravic.

Primitivna javnost

Poslanci so namreč imeli dovolj izpadov javnosti vsakokrat, ko so svojim otrokom ali kolegom zrihtali službo.

Javnost namreč ne razume, da je biti otrok politika oteževalna okoliščina. Matjaž Han, SD: ” Čeprav ljudje verjamejo, da ima Špela zaradi mene veliko prednost, pa ima več težav kot prednosti.”

Fajonova pa je dodala, in na tem mestu se ne za**bavamo, poglejte link zgoraj: ”Špela si je sama našla pot do pripravništva v Bruslju in do moje pisarne, brez pomoči očeta.”

Tako je, Špela je našla pisarno Fajonove s pomočjo Google Maps, ko je stopila v stavbo EU parlamenta, pa so ji pomagali uslužbenci, ki definitivno niso v sorodu z nikomur iz SD.

Zanimivo je, da se otroci politikov nikoli ne zaposlijo na novodobni plantaži, kot je Lidl, saj so alergični na gluten.

Tanja Fajon: neprimerno je zaposliti družinskega člana

Kljub temu pa se v javnosti pojavljajo kritiki sprejetega zakona.

Ena od njih je Tanja Fajon, evropska poslanka iz leta 2015, ki meni: ”Denar, ki ga nameniš asistentu, je denar davkoplačevalcev, zaradi česar je neprimerno zaposliti družinskega člana.”

In Fajonova ni sama. Na ulici smo ustavili naključno mimoidočo, Heleno Türk, koordinatorko galerijskega programa na Ljubljanskem gradu, ki se strinja: ”Službo moraš dobiti, ker si za delovno mesto kvalificiran, ne pa zato, ker je tvoj ati bivši predsednik.”

Naš pogovor je preslišal še mladenič Žan Janša, ki je zaradi slovenske politike vez in poznanstev moral celo s trebuhom za kruhom v Bruselj: ”Ja, sam sem bil leta in leta gastarbajter v Belgiji, ker v Sloveniji nisem dobil službe. Potem pa imaš tam sinčke bivših premierov, ki se pokažejo na vratih in že imajo svojo pisarno.”

Kot rečeno, vse živali so enakopravne, nekatere pa so enakopravnejše.

Oh, btw, na norikravi smo strogo proti dvigu pomoči za brezposlene. Gre za gručo lenuhov, ki sesa družbeni denar, ki bi ga lahko namenili uspešnim mladim, kot so Špela, Žan in Helena.

Komentarji: 4 "Zaščitimo otroke politikov!"

  1. LOOOOOOOOL:)))

    Hvala za tole stran, to smo potrebovali v Sloveniji!

    • Potrebujemo vstajo delavcev, ki bi prek demokratičnih metod končala vladavino izkoriščevalcev dela drugih ljudi. V Ljubljani pa manjka multikino.

  2. Podpiram! Niso vse živali v naravi enakopravne. Volk, ki pokonča nemočno jagnje je v naravi superioren. Tak je zakon narave.
    Mi, ki smo višek civiliziranosti in kultiviranosti, pa imamo zakone, da zaščitimo najšibkejše člane naše družbe, kar otroci politikov nedvomno so. Kaj pa bodo sicer počeli v življenju? Saj nič ne znajo, bodo mar pobirali smeti, čistili stranišča, pometali ceste – zato imamo že Pahorja!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*