Zaradi koronavirusa umrlo že 353 Slovencev!

Oprostite, napaka, 353 Slovencev je v letu 2018 naredilo samomor, ker v samomorih ni političnega kapitala, lahko ignorirate, ni pomembno.

V redakcijo smo zjutraj dobili izjemno novico, ki bi jo lahko molzli še pol leta, vendar pa se je žal izkazalo, da je šlo le za neslano šalo podplačanega študenta.

Ker mu že tri tedne zadržujemo novembrsko plačo, se je odločil, da bo uničil naš ugled in nam podtaknil lažno novico.

Naši uredniki so to še pravočasno opazili, študent pa je bil kaznovan z odvzemom novembrske in decembrske plače.

Res je, v Sloveniji je umrlo 353 ljudi, vendar ne zaradi koronavirusa, ampak zaradi samomorov v letu 2018.

Samomori so tema, v kateri se sreča vse, kar je v naši družbe narobe – slab zdravstveni sistem, revščina, alkoholizem, razpad družbe, poveličevanje egoizma in brezciljnega tekmovanja itd.

Zaradi tega nam politični modreci, ki nas plačujejo, eksplicitno prepovedujejo pisati o samomorih, saj gre za področje brez političnega kapitala, kjer bi na koncu naši levi in desni botri samo izgubili.

In zaradi tega tudi vas ta tema ne zanima, zato si raje preberite neverjetno novico o vroči srbski policistki!

Komentarji: 2 "Zaradi koronavirusa umrlo že 353 Slovencev!"

  1. Saint Pepsi | 03/03/2020 ob 11:06 | Odgovori

    Samomori so pozitivni za gospodarstvo. Podobno kot trgovina pošlje delavko, ki si je drznila kupiti žemljo, v gulag, tudi jaz strankam, ki vprašajo za številko TRR za nakazilo honorarja, porinem v roke štamperl sakeja in tanto. Le kako naj firma ostane konkurenčna, če ne likvidira lastnih strank, lol, nikoli ne bomo druga Ausšvica.

    • Točno tako, potrebno je gledati pozitivno! Našim botrom bomo prenesli sporočilo, da so samomori lahko tudi pozitivni za državno blagajno!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*