Žan Mahnič odšel v tujsko legijo!

Mahnič imel dovolj zbadanja levičarskih primitivcev. V tujski legiji bo svoje bogato znanje o obramboslovju preizkusil še v praksi. Zanimivost: beseda kakistokracija izhaja iz 17. stoletja, označuje pa obliko vladavine, kjer družbo vodijo idioti.

Kot strela z jasnega je danes udarila novica, da je poslanec SDS in eden največjih storkovnjakov za protiterorizem ter tankovsko bojevanje v Evropi, Žan ‘Kobra’ Mahnič, odšel v tujsko legijo.

Tej odločitvi naj bi botrovalo konstantno zbadanje govedarskih primitivcev, ki za razliko od Kobre nimajo nobenih izkušenj v pravi vojni.

Očitajo mu predvsem energično vrtenje gobca o pošiljanju vojakov na meje, vojni in uvedbi naborniškega sistema, medtem ko (tako pravijo krave) je bila največja vojna v njegovem življenju znamenita ‘Bitka z vhodnimi vrati na FDV-ju’.

Mahnič je v resnici veteran večih bitk z airsoftom in paintballom, v Call of Duty Modern Warfare 2 pa se je bojeval tako v Iraku kot tudi Černobilu, kjer je bil tudi ranjen (v zapestje).

Kobra je bila poslana v centralni Kongo

Mahnič se je zato skrivoma vpisal v tujsko legijo in zaprl gobce vsem kritikom.

Kot nam je povedal eden od generalmajorjev legije Pierre Twingo, Mahnič ni potrebival urjenja: ”Gre za človeka z izjemnimi izkušnjami, njegova telesna pripravljenost je neverjetna, predvsem mišice v desni roki in v čeljusti. Kobro smo zato takoj poslali v centralni Kongo, kjer bo vodil skupino petih specialcev, ki se v džunglah Konga borijo z nezemeljsko entiteto.”

Kobro Mahniča smo želeli priklicati na telefon, vendar smo na drugi strani slišali samo cviljenje in mlatenje prazne slame – najbrž v Kongu že poteka žetev pšenice.

Kobri v čast pa prilagamo citat znanega avstrijskega psihologa Arnolda Freuda: ”If it bleeds we can kill it.”

Iz legije so nam posredovali samo zgornjo fotografijo, kjer je Kobra Mahnič v neki vasi v džunglah Konga lastnoročno postrelil tri bataljone sovragov in rešil ujeto deklico. Get to the chopa!

Komentarji: 2 "Žan Mahnič odšel v tujsko legijo!"

  1. Saint Pepsi | 17/01/2020 ob 11:02 | Odgovori

    Tu so vidni uspehi kreftnega tradicionalnega slovenskega zajtrka!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*