Svetovni dan invalidov: zakaj invalidi vozijo luksuzne limuzine? Od kje jim denar?

Danes praznujemo svetovni dan invalidov, naša ekipa preiskovalnih novinarjev zato ekskluzivno razkriva lovke invalidske mafije, ki živi od sociale, vozi pa BMW-je.

Invalidi so bojda ena najbolj ranljivih skupin v naši družbi, potem pa spodnji prizor.

Gre za vsakdanji prizor na parkiriščih pred trgovskimi centri, država pa kot ponavadi – tiho.

Kaj se dogaja?

BMW M6, Mercedes S600, Audi S5 – mislili bi, da opisujemo vozni park kakšnega mehiškega kartela.

Gre pa za avtomobile invalidov, ki smo jih danes zjutraj zasačili na parkiranih mestih za invalide v ljubljanskem Cityparku.

S policije so nam sporočili, da gre za dobro organizirano mafijo, ki cuza socialo, v resnici pa ti ljudje razpolagajo z ogromnim premoženjem.

Komandir policijske postaje Ljubljana center Jože Pištola: ”Nekateri gredo celo tako daleč, da živijo v mrzlih stanovanjih in so lačni – vse to, da bi prelisičili finančno upravo in policijo. Vendar avtomobili, parkirani na parkiriščih za invalide, ne lažejo.”

Vlada se sicer z jebivetrskim odnosom trudi sankcionirati invalide, vendar ukrepi ne zaležejo, saj so dragi odvetniki, ki jih najemajo invalidi, poskrbeli, da je njihovo premoženje popolnoma varno pred roko pravice.

Kot kaže, smo torej še vedno država, kjer nekateri vsem na očeh izigravajo sistem.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*