Zahodni domoljubi zahtevajo prepoved algebre!

Gre za perzijski izum, ki ogroža zahodno civilizacijo! X je lahko katera koli številka? Seveda, ja. Manj matematike, več domovinske vzgoje, namesto algebre fižolčki (domači)!

Po nedavnem napadu Irana na Združene države Amerike, kjer so Američani ubili iranskega generala Qasema Soleimanija, je iz vrst zahodnih domoljubov slišati klice po prepovedi algebre.

Algebro je v 9. stoletju kot prvi sistematiziral perzijski učenjak Al Horizmi, po katerem ta matematična disciplina tudi nosi ime.

Zaradi tega sedaj iz vrst zahodnih domoljubov prihajajo klici k prepovedi algebre in vrnitvi v enostavnejše čase, kjer smo enačbe reševali s fižolčki.

Italijanski ljubimec doma Matteo Salvini je tako povedal: ”Algebra je domoljubom vedno delala težave, saj gre za tujerodno čarovništvo. Zakaj x, zakaj ne a, ali pa b? Kaj je to x? Ali bo res enačbo razneslo, če jo narobe rešiš? Stop Iranu, stop algebri!”

Predlog ima v Evropskem parlamentu široko podporo, saj želi EU izboljšati odnose z ZDA, trenutna ameriška administracija je že pred časom na os zla uvrstila tako matematiko kot tudi splošno pismenost.

Ure matematike naj bi nadomestili z urami domovinske vzgoje, kjer bodo otroci vsake evropske države poučeni o tem, zakaj je njihova država boljša od vseh ostalih.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*