Začel se je drugi del prvenstva vinjenih državnih uradnikov

Sekretar Breznik odprl pomladanski del z dokaj suho predstavo (0,44 mg/l), na vrhu lestvice še vedno ambasadorka Voduškova z 0,9 mg/l. Bodo slavja ob 1. maju premešala štrene med vodilnimi?

Pričel se je pomladanski del prve lige vinjenih državnih uradnikov.

Prvenstvo je otvoril državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve Franc Breznik, ki z 0,44 mg/l ni najbolj navdušil.

Rezultat ga namreč postavlja na predzadnje mesto lestvice, z županom občine Miren-Kostanjevica Mauricijem Humarjem (0,31 mg/l) se bosta tako udarila za obstanek v prvi ligi oz. izločitev v poslanske klopi.

”Čez zimo smo veliko trenirali v zidanici, na koncu pa igra kar ni stekla. V drugem polčasu bi moral definitivno zamenjati špricer za jägra, in s tem igro preseliti na tla,” je po tekmi skrušeno povedal sekretar Breznik.

Na vrhu lestvice brez sprememb: za naslov se še vedno borita bivša ambasadorka v BiH Nataša Vodušek z 0,9 mg/l in postojnski župan Igor Maretič (0,8 mg/l).

V naslednjem tednu imajo državni uradniki premor, nato pa sledi prvi maj, ko tradicionalno spremljamo izjemno napete dvoboje med politkomisarji in policijo.

EkipaNajboljši rezultat (mg/l)Točke
1.FC Nataša Vodušek0,918
2.AC Igor Marentič0,818
3.SSC Henrik Gjerkeš0,6418
4.SS Gašpar Gašpar Mišič0,5918
5.AFC Robert Munda0,5116
6.Real Zmago Jelinčič0,516
7.Rudar Franc Breznik0,4416
8.Aluminij Mauricij Humar0,318
Prvo mesto vodi direktno na kliniko za odvajanje, zadnje uvrščeni je izločen v parlament

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*