Za pisoarje gre! Danes ob 16:00 DOMOLJUBNI shod pred parlamentom!

Po shodu za prepoved filma Sam doma in shodu za prepoved volkov sedaj še shod za pravico do pisoarja. Pisoarji so del katoliške tradicije in simbol SLOVENIJE!

Gibanje Zlatoprh danes ob 16:00 organizira pred parlamentom shod, na katerem bodo opozorili na grobo kršenje človekovih pravic in svobode veroizpovedi, do katerega je prišlo, ko so na ljubljanski fakulteti za družbene vede na enem WC-ju odmontirali pisoarje.

Aleš Primc, vodja gibanja Zlatoprh, je za naš radio povedal: ”Pisoar je že stoletja simbol Slovenije! Karantanski knezi so v knežji pisoar položili upanja in želje svojih podložnikov ter se nato nanje poscali – zato pisoarjev ne damo!”

Svojo naklonjenost pisoarjem je izrazil tudi poslanec Žan Mahnič, ki vse domoljubne Slovence poziva, naj v znak protesta proti levici odenejo pisoarje v slovensko zastavo!

Domoljubi in zavedni Slovenci se bodo tako danes ob 16:00 zbrali pred parlamentom in zahtevali, da se pisoar zaščiti kot narodni simbol Slovenije.

Na spontane proteste ste vabljeni vsi, s člansko kartico Stranke dobite sok Pingo in sendvič – tokrat z mortadelo in kumaricami!

Komentarji: 2 "Za pisoarje gre! Danes ob 16:00 DOMOLJUBNI shod pred parlamentom!"

  1. Saint Pepsi | 23/01/2020 ob 17:34 | Odgovori

    Jaz sem za prepoved. Pisoarji so trojanski konj levičarske degenerirane umetnosti in naj ostanejo v umetnostnih galerijah, kjer so se rodili! V bistvu niti školjkam in luknjam v tleh ni za zaupat. Sam nisem šel na stranišče že 39 let.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*