Z nekaj kliki smo dosegli eno največjih socialnih zmag v zgodovini!

Brezdomci lahko spet na mrazu pred Hoferjem prodajajo časopis. Kaj bi lahko šele dosegli, če bi se nam dalo vstati s kavča? Uvedbo brezglutenske prehrane v vrtce?

Velika zmaga za človečnost in moralo!

V tem prazničnem času smo člani srednjega in višjega srednjega sloja pokazali, da nam je mar za malega človeka, in Hofer prisilili, da je umaknil prepoved prodaje časopisa Kralji ulice!

Gre za eno največjih zmag v zgodovini boja za socialno pravičnost, ki jo lahko postavimo ob bok Gandijevemu Solnemu pohodu, ko je s klikanjem po Twitterju vrgel britansko nadvlado v Indiji, in boju Martina Luthra Kinga mlajšega, ki je prek svojega Instagrama mobiliziral Američane, končal segregacijo in postavil svojo linijo kozmetičnih izdelkov.

Slovenski brezdomci lahko tako brez skrbi še naprej prodajajo Kralja ulice na minus osmih stopinjah pred Hoferjem, člani srednjega sloja pa smo si z nekaj kliki kupili 20 kg samozadovoljstva.

Jutri se dobimo pred parlamentom, kjer bomo zahtevali obdavčitev prometa, ki ga Google, FB in ostali ustvarijo v Sloveniji, s tem denarjem pa bomo financirali program boja proti hudi revščini.

Oz. dajmo prestavit na naslednji teden, jutri se s kolegi dobimo na vinu in ginu, kjer si bomo izmenjali mnenje o Netflixovih serijah, pa še zmenit se moramo, kdaj gremo v Francijo smučat.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*