Z Jezusom ob vinu: o graničarjih in streljanju imigrantov

V zadnjih tednih smo v javnosti slišali več konstruktivnih idej, kako rešiti imigrantsko krizo: streljanje v glavo, ustanovitev konjeniške enot uskokov, ki bi s prižiganjem kresov opozarjali na nevarnost itd. Kaj o vsem tem meni Jezus iz Nazareta, strokovnjak za varnost in tudi sam žrtev rimskih imigrantov.

Aloha! Ja, slišali smo kar nekaj dobrih predlogov. Preden si jih pogledamo, povejmo, da so imigracije zapleten problem, ki bi ga morali reševati na ravni Združenih narodov. Da so imigracije v veliki meri posledica zgrešene zunanje politike ZDA, tako vojaške kot ekonomske, iz zadnjih nekaj desetletij. In da bo ta problem z globalnim segrevanjem postajal samo še hujši.

OK, hašišarski aspekt problema smo obdelali, sedaj pa na področje strokovnjakov za varnost in sedemletnih dečkov, ki se igrajo kavbojce.

Torej tehnika ‘šus v glavo’ je popolnoma nemoralna in tu se debata konča. Zakaj ne recimo šus v kolena, ali pa medenico, kot to delajo izraelske varnostne sile? Če citiram Biblijo: ”Bil sem tujec in ste me s snajperco ustrelili v kolena.” (tam nekje iz Matejevega evangelija, ctr+f, pa bo)

Zdaj drugi predlog pa je povsem realen in sem tudi sam zanj lobiral že leta, tudi v pogovorih s Podobnikom. Na mejo s Hrvaško bi naselili skupino ljudi – recimo jim Uskoki. Nato bi jih oborožili s sulicami in konji, lahko jim damo lipicance, da še malo spromoviramo Slovenijo.

Uskoki bi nato spremljali gibanje imigrantov, v primeru nevarnosti bi zakurili kres na bližnjem grčiku, s čimer bi imeli ljudje dovolj časa, da se poskrijejo za obzidje fevdalnega gospodarja.

Če recimo desetino dvignemo na četrtino, bi si tovrstno pol privatno vojsko z lahkoto privoščili.

Poanta je, varnost mora biti na prvem mestu. Poglejte mene: leta in leta sem svaril pred šeriatskim pravom imigrantov z zahoda, na koncu pa pristal na križu. Na koncu pa ljudje za mojo smrt krivijo jude, zavaljeni potomec Rimljanov Salvini pa crkuje od smeha.

Strateški načrt za obrambo meje Marjana Podobnik.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*