XII. partijski kongres: modro-rumeni vlak že krenil proti Slovenskim Konjicam!

Ljudstvo ob železniški progi s cvetjem množično pozdravlja Premiera, na stadionu v Slovenskih Konjicah že vse nared za množično gimnastično točko! Bo Premieru končno uspelo dobiti štiričetrtinsko večino?

Po štirih letih čakanja smo končno dočakali 19. junij in z njim največji praznik v naši države!

V Slovenskih Konjicah bo danes potekal XII. partijski kongres, tradicionalno srečanje Partije, kjer njeni člani na demokratičnih volitvah vsake štiri leta za svojega vodjo izvolijo Premiera.

Premierjev znameniti modro-rumeni vlak je tako ob 8:00 že krenil iz Ljubljane proti severovzhodu naše države, naši novinarji pa poročajo, da so se vzdolž železniške proge zbrale nepregledne množice ljudi, ki s cvetjem in pesmijo spremljajo našega Premiera do osrednjega stadiona Slovenske Konjice.

Tam je že vse nared za veliko slavje, ki bo sledilo razglasitvi rezultatov volitev: kar 8.000 telovadcev iz vseh bratskih republik naše države bo Premiera razveselilo z množično gimnastično točko, stadion pa bo preletela tudi eskadrilja lovcev naše mogočne zračne armade.

Kongres pa ima poleg slavnostne seveda tudi politično noto.

Domači in tuji politični poznavalci bodo tako budno spremljali, če bo Premieru končno uspelo dobiti štiričetrtinsko večino glasov, s čimer bi zacementiral svoj položaj na vrhu stranke.

Spomnimo, na prejšnjem kongresu je Premier dobil presenetljivih 98,18 odstotkov glasov, saj naj bi trije delegati doma pozabili očala in zato oddali neveljavne glasovnice.

Preiskava Službe državne varnosti (SDV) je kasneje pokazala, da so bili v resnici sodelavci domačih izdajalcev ter tujih tajnih služb, ki so želeli vnesti razdor v Partijo.

V izogib tovrstnim varnostnim spodrsljajem bodo agenti SDV letos delegate Partije spremljali znotraj volilnih kabinetov, s čimer se bo končno pokazalo, koliko podpore ima Premier, če se v volitve ne vmešavajo razredni sovražniki.

Komentarji: 1 "XII. partijski kongres: modro-rumeni vlak že krenil proti Slovenskim Konjicam!"

  1. Ganjeno sporočam, da smo delegati SDS na XII. volilni skupščini SDS podelili Ivanu Janši dosmrtni mandat predsednika stranke (z možnostjo podaljšanja). V prepričanju, da nas njegova visokost vodi v brezskrbno srečno prihodnost, vas lepo pozdravljam.
    Branko

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*