Vstajenje: Jezus ubit v Jemnu!

Jezus vstal med jemenskimi sirotami, kjer je zbolel za kolero in korono, ker je ustrezal profilu terorista, ga je nato pokončal vod ameriških specialcev. Teologi: naslednje leto naj se vrne kot nogometni zvezdnik.

Jezus Kristus tudi letos ni imel sreče z Vstajanjem od mrtvih.

Za tokratno Veliko noč se je odločil, da bo vstal med prebivalci Jemna, kjer domuje ambasada Pekla na Zemlji.

Žal pa je takoj po prihodu med lačne, bolne in pohabljene Jemence staknil kolero, ki v teh krajih kosi že štiri leta, večinoma med otroki.

Da bi bila smola še večja, se je nato okužil še s korono, ki se je kot nekakšna slaba šala v Jemnu pojavila pred tremi dnevi.

Ker Jemen zaradi vojne že leta živi v lakoti, je bilo Jezusovo izčrpano telo na robu smrti, nato pa je prišla rešitev z neba.

Jezus: ”Na tem mestu sem se začel spraševati, v kakšno moralno luknjo je padlo človeštvo, da dopusti hiranje milijonov ljudi. Nato pa sem nad glavo zaslišal pridušeno brnenje in sekundo kasneje me je raketa brezpilotnega letala razstrelila na tisoče kosov.”

Jezusov ponovni prihod na Zemljo se je tako zopet končal predčasno.

Spomnimo: leta 2015 se je Jezus okoli Velike noči na Zemljo vrnil kot Afričan na poti v Evropo, vendar se je skupaj z 850 drugimi ljudmi utopil v Mediteranu.

Prejšnje leto pa je s skupino otroških rudarjev v Kongu umrl živ zakopan v rudniku kobalta.

Teologi so Jezusa prosili, naj se prihodnje leto na Zemljo vrne kot pop zvezdnik, nogometaš, ali pa upravljavec finančnega sklada, saj so to edini ljudje, za katere človeštvu ne visi dol.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*