Vse je v redu, svet je normalen. 6-letna youtuberka kupila hišo za 7 milijonov evrov!

6-letnica ocenjuje in predstavlja igrače. Tračnice kapitalizma so namazane z mastjo prve klase. Jebo te bog, bremzaj, nekdo je v zrak poslal most!

Sijajna novica za vse 6-letnike! Vaša kolegica iz Južne Koreje je pri rosnih šestih že postala milijonarka, pred dnevi pa si je v prestižnem predelu Seula Gangnam kupila vilo.

Ja Mihec, nate leti. Kot idiot nabijaš žogo v fasado in čakaš, da se bo hladilnik napolnil sam od sebe.

Mala Boram ima že 30 milijonov sledilcev!

Boram, kot je ime 6-letni podjetnici, ima kanal na youtubu, kjer svojim sovrstnikom predstavlja pnevmatike. Se opravičujemo, igrače.

V svoje podjetje je vključila tudi svoja starša, ki sta ji za ponujeno priložnost izjemno hvaležna. Nekateri pravijo, da mala Boram svoja starša izkorišča, vendar pa je sama te navedbe zanikala.

Na drugi strani pa nekateri ljudje pravijo, da tovrstnimi kanali služijo kot marketinška platforma za prodajo igrač, in da debilni starši izkoriščajo svoje otroke, ki bodo postali še večji imibicili od njih.

In ti ljudje so komunajzerji, ki ne poznajo osnov kapitalizma. Spizdite na Kubo, kjer se otroci žogajo in plavajo, namesto, da bi pomagali pri gospodarski rasti.

LOL. Debilni kubanski otroci, ki se igrajo na ulici. Namesto da bi ustvarjali videe za jutup.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*