Vrh EU: zdravniki, medicinske sestre in človeški viri v zameno za diktaturo!

Dosežen dogovor, vzhodne članice pošljejo na zahod zdravstveno osebje, pobiralce zelenjave, inženirje in mlade, v zameno lahko uradno odprejo muzej diktatur na prostem.

Po večdnevnih pogajanjih o stimulaciji evropske ekonomije, ki jo je prizadela korona, je končno prišlo do zgodovinskega dogovora, ki je dober za vse članice Evropske unije!

Pogovore o nepovratnih sredstvih so voditelji EU-ja na koncu vrgli skozi okno in se dogovorili za bolj pragmatično rešitev.

Vzhodnoevropske članice bodo tako na zahod EU-ja poslale zdravstveno osebje, inženirje, rokodelce, fizične delavce in mladino, Bruselj pa jim je dal dovoljenje, da odprejo prvi muzej diktatur na prostem.

Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je povedala: ”Dogovor je dober in bo prinesel prosperiteto in svetlo prihodnost zahodni Evropi!”

Na vzhodu Evrope pa bo vrata odprl prvi muzej diktatur na prostem, kjer bodo na območju več sto tisoč kvadratnih kilometrih predstavljene različne oblike diktature, od verskega fundamentalizma do kriptonacizma in mešanice komunizma in anarhokapitalizma.

Turisti iz Afrike in Azije bodo lahko tako na lastne oči spoznali politične prakse, ki jih je človeštvo že davno tega poslalo na smetišče zgodovine.

Za 1.500.000.000.000 nigerijskih dolarjev, kolikor bo stala vstopnica za muzej, bodo lahko turisti tudi sami zamenjali urednika časopisa oz. šefa policije, podarili državno podjetje prijatelju, podelili javni razpis sestrični, organizirali vojaško parado in izbrali pohištvo v baraki gulaga.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*