VOZNIKI POZOR: po primorski avtocesti vozi BMW s pravilno varnostno razdaljo!

Ambulance Alarm Police Emergency Siren Blue Light

Gre za črnega BMW-ja M3, ob menjavi pasu naj bi celo uporabil smernik! Policija naproša vse šoferje, naj zapustijo avtocesto, domnevajo, da je voznik padel iz avta.

Teden se je začel pestro, pred nekaj minutami smo v redakcijo prejeli nujno obvestilo s policije!

Po primorski avtocesti na odseku Postojna-Logatec proti Ljubljani vozi črn BMW M3 s pravilno varnostno razdaljo!

Policija naproša vse voznike, naj se umaknejo skrajno desno in avtocesto zapustijo na prvem možnem izvozu.

Komandir specialne enote Modras 12, Semir Gerkan: ”Gre za nevarno situacijo, na katero policisti enostavno nismo pripravljeni. BMW vzdržuje dvosekundno varnostno razdaljo, uporablja smernike in ne obstreljuje voznikov s fotonskimi torpedi iz svojih luči. Naša trenutna hipoteza je, da v vozilu ni šoferja, da je morda padel iz BMW-ja med snifanjem kokaina, zato ljudi pozivamo, naj se nemudoma umaknejo.”

Za pomoč so policisti prosili BMW M klub Slovenije, ki je, razumljivo, v šoku.

Njegovi najbolj izkušeni člani z najkrajšimi penisi bodo sedaj poizkušali ugotoviti, kaj se dogaja z vozilom – peljali bodo 2 cm za podivjanim BMW-jem in z lučmi razsvetliti njegovo notranjost.

Če se bo izkazalo, da v vozilu ni šoferja, se bo eden od fahrerjev zapeljal tik pred črnega M3 in nenadoma zavrl, s čimer bi se drama na avtocesti morala končati.

Solidarnost z BMW klubom so izrazili tudi Audi Sport klub, Porsche Douchebag klub in Klub za moške z izjemno majhnimi testisi.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*