Vojna v Beli Krajini: v vojni kravatarji govorijo in mladi umirajo

Po bitki za Križevsko vas so imigranti napadli marince na celotni frontni črti. Jugovzhod Slovenije je odrezan od sveta. Metlika je tik pred padcem.

Metlika, Bela Krajina, 15. junij 2019

Nato sem zaslišal glas iz nebes, ki je rekel: »Zapiši: Blagor mrtvim, ki odslej umirajo v Gospodu! Da, govori Duh, odpočijejo naj se od svojih naporov; kajti njihova dela gredo z njimi.« (Razodetje 14:38)

Kljub pogumu enote generala Janshe, kljub novemu odlikovanju za stotnika Briana Grimsa, ki je iz ognja rešil štiri ranjence, je Križevska vas ostala v rokah imigrantov.

Namesto dobrih novic v domovino tako zopet pošiljamo krste, zavite v ameriško zastavo. Notri pa trupla mladih fantov, ki so umrli v nesmiselni vojni, namesto da bi doma gradili Ameriko, mojo domovino in državo, ki sem jo imel vedno rad. Do sedaj.

Bitka za Križevsko vas bo mačji kašelj, so senatorji razlagali javnosti. Obveščevalni podatki so jasni, vas brani le oslabljen bataljon imigrantov.

Namesto tega smo naleteli na dobro organiziran protinapad imigrantkonga na celotni fronti in samo pogumu in prisebnosti generala Janshe in stotnika Grimsa se lahko zahvalimo, da smo imigrante zadržali pred Metliko.

Med politiki je valuta za kupovanje javnosti postala kri mladih marincev in republikanski senator Bernard Brshchich jo ima v lasti polno cisterno.

Grims je bil rojen za vojno. V Križevski vasi je rešil življenja štirih marincev.

Ko kravatarji pošiljajo pogumne fante v smrt

Brshchich je še dva dni nazaj po vseh ameriških televizijah razlagal, da smo v Križevski vasi ujeli vod ”negroidov”, in da bo bitka kmalu končana.

Mi pa smo se v podrastju borili za vsako sekundo življenja posebej – med ostrostrelskimi kroglami, grantami, pastmi, do predmestja Metlike, kjer smo končno lahko zadihali.

Fantje so bili besni. ”Pripeljite Brschchicha k nam, dajte mu v roke beretto in svetilko in naj čisti tunele imigrantkonga,” je bilo slišati iz voda. Poročnik Mahnich je dodal: ”Edina stvar, ki jo je ta k**** sin v življenju očistil, je bila njegova rit. Pa še to mu najbrž čistijo podporniki.” Celoten vod je padel v naval smeha.

Stotnik Grims je nato fante pomiril: ”Marinci, že od pradavnine je enako. Politiki govorijo, mladi umirajo.”

Spomnil sem se na besede Grimsa, ki mi jih je izrekel, ko sva si v džungli Bele Krajine prvič segla v roko.

Vojna je pekel.

Marinci so besni na politike, kot je senator Brshchich, ki v vojno pošiljajo mlade fante, sami pa sedijo v pisarnah.

Prvi del sage o vojni v Beli Krajini: vojna je zlo

Drugi del: pekel, pekel, povsod je pekel

Tretji del: bitka za Križevsko vas

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*