Vodenje Zveze pionirjev Slovenije prevzema Žan Mahnič

14-letni Mahnič je član partije že od tretjega leta. Pionirčki v teh dneh zelo zaposleni s tujimi agenti in domačimi izdajalci, ki po spletu žalijo Premiera.

Iz urada Premiera so zjutraj sporočili, da je novi vodja Zveze pionirjev Slovenije 14-letni Žan Mahnič.

Tovariš pionir Mahnič, prijeten deček rdečih lic, prihaja iz kranjske proletarske družine, v partijo se je včlanil, ko je dopolnil tretje leto, že od svojega šestega leta pa aktivno sodeluje v mladinskih spletnih brigadah.

Iz urada Premiera so sporočili: ”Premier štafeto mladosti s ponosom podaja tovarišu pionirju Mahniču, ki je zadnji dve leti preživel v kleti, kjer je na prvih bojnih črtah Twitterja in Facebooka skrbel, da so imele Premierove objave dovolj srčkov. Mahnič ni najbolj inteligenten član naše socialistične mladine, ima pa srce v barvi revolucije in v teh temnih časih je srce bolj pomembno od možganov.”

Pionirček Mahnič za izjave ni bil dosegljiv, saj je bil dve leti zaprt v kleti vladnega Urada za resnico, zato se njegove oči še privajajo na svetlobo.

Tuji mediji pa medtem poročajo, da se Premier namenoma obdaja z ritolizniškimi apartčiki z IQ-jem telegraf štange, saj s tem preprečuje upor v lastnih vrstah in morebitni državni udar.

Gre seveda za protirevolucionarna natolcevanja, saj prebivalci Ljudske republike Slovenije vemo, da bi pod vlado telegraf štang živeli precej bolje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*