Vodenje ISIS prevzema Angelca bint Rahman al Likovič

Abu Bakr al Bagdadi se umika, članstvo našlo novega vodjo, Bagdadi preveč liberalen. Likovičeva že prevzela vodenje islamskih fundamentalistov, prestolnica kalifata se seli v Grosuplje.

Kot kaže tudi ISIS stopa v korak s časom, saj so na vodilni položaj svojega krožka člani prvič imenovali žensko.

Dolgoletni vodja al Bagdadi se je članstvu zameril s komentarjem včerajšnje izjave Angelce Likovič.

Zakaj je članstvo vrglo al Bagdadija? S strehe.

Likovičeva je včeraj izjavila, da si je mariborska sodnica, ki jo je poizkušal ubiti njen mož, ker je želela ločitev, to zaslužila.

Al Bagdadi je nato svojim borcem povedal: ”Fantje, s strehe mečemo homoseksualce in režemo glave nevernikom, ampak takšni barbari, da bi žalili žensko, ki jo je tako brutalno napadel idiotski mož, pa nismo.”

Članstvo ISIS je nato slišalo izjavo Angelce bint Rahman al Likovič in promptno vrglo al Bagdadija s strehe.

V katero smer bo Likovičeva peljala ISIS?

Likovičeva je v izjavi za javnost povedala, da je presrečna, in da je svoje Gibanje za otroke in družine že pripojila ISIS, saj so se ideološko tako in tako povsem ujemali.

V Grosuplju, od koder prihaja al Likovičeva, so že pričeli z bičanjem žensk, ki nosijo minikrila, prepovedano je kaditi in poslušati glasbo, posiljene ženske pa so primorane roditi otroke, za kar si je al Likovičeva prizadevala že desetletja.

Če želimo obdržati glavo, moramo članek zaključiti z besedmi: ”Naj živi Angelca bint Rahman al Likovič, naj živi kalifat desnice!”

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*