Vladno kadrovanje končano: Šarec zamenjal še zadnjo čistilko v Luki Koper

Šarec zaključil tradicionalni val vladne prevetritve podjetij. Zaključna proslava ob koncu kadrovanja bo na pogorišču SCT-ja. Po svetu: Mongolci, Bosanci in Sudanci množično na ulicah zaradi korupcije. Primitivci.

Siol poroča, da je premier Marjan Šarec sinoči zamenjal še zadnjo čistilko v Luki Koper in s tem zaključil val kadrovanja vlade.

Čistilki Vanji je očital nekompetentnost, počasno in nevestno delo, kaplja čez rob pa je bila njena izjava, da je bil lik Serpentinška, ki ga je v prejšnji karieri upodabljal Šarec, žalitev za človeške možgane.

Bojda je izjavila: ”Od sumerske civilizacije naprej človeštvo kultivira komedijo in potem vidiš na TV-ju tale primitivizem.” Sodelavci so jo takoj prijavili na vladni urad za zaščito splošne morale in duha.

Zakaj vlade kadrujejo?

Gre za starodavni obred, ki je temelj vsake zdrave, demokratične družbe, sega pa že v čase Jezusa Kristusa, ki je ob Judeževi izdaji zamenjal celotno garnituro apostolov, stare pa poslal v gulag.

Kadrovanje spada v t.i. meritokracijo – gre za sistem, kjer vladajo tisti, ki so za svoje delo najbolj usposobljeni, in ne pijavke, ki srkajo davkoplačevalski denar prek svetovalnih pogodb, nato pa delavcem na poljih in v tovarnah predavajo, da današnji sistem nagrajuje sposobne, in da si si kriv sam, če nimaš denarja kljub trdemu delu. In da je človek z jahto v Portorožu sposoben, zato ga ne smemo kaznovati z davki. In s hišno preiskavo.

V državi je torej vse po starem in vse dobro!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*