Vlada za zaščito žvižgača Galeta nemudoma kupila pendreke in solzivec

Vlada pričakuje vstajo naroda zoper Ivana Galeta, saj je z nastopom v oddaji Tarča kršil bolniško. Premier poziva k nenasilju, Galetu bi lahko dali novo identiteto gozdarja v Sibiriji.

Prah okoli četrtkove oddaje Tarča se v naši državi še vedno ni polegel.

Javnost je zgrožena nad nemoralo in predrznostjo Ivana Galeta, uslužbenca na zavodu za blagovne rezerve, ki je nastopil v oddaji, kljub temu, da je uradno na bolniški.

Vlada se je zato že včeraj odločila za nakup pendrekov, solzivca in brezpilotnih letal s pripadajočim orožjem, saj želijo biti pripravljeni, če bo ljudstvo želelo zaščititi vlado in Premiera pred klevetami Galeta.

Premier je v nagovoru javnosti povedal: ”Državljani, ostanite mirni. Vem, da vas je oddaja Tarča prizadela in razburila, ker je g. Gale žalil vašega Premiera. Vem tudi, da ste jezni, ker je kršil bolniško. Vendar ne pozabite, tudi g. Gale je naš sodržavljan, zato ga bomo zaščitili.”

Premier je tako po neuradnih podatkih skupaj z ministroma Počivalškom in Toninom že izdelal načrt za zaščito Ivana Galeta, v sklopu katerega bi mu policija priskrbela novo identiteto gozdnega delavca globoko v gozdovih Sibirije, kjer bo varen pred besnimi sodržavljani.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*