Vlada ukinja 14. člen ustave, konec enakosti pred zako … NORO: objavljen domači pornič Žana Mahniča!!!

Vroči posnetek pomotoma objavil UKOM, naoljeni Mahnič v Adamovi obleki (in brez maske!) izzivalno pozira v Premierovem kabinetu, javnost zgrožena!

Vladni aferomat tudi danes melje s polno paro!

Urad Vlade Republike Slovenije za komuniciranje s tlačani (UKOM) je v jutranjih urah pomotoma objavil domači pornič Žana Mahniča, v katerem sta v glavni vlogi postavni funkcionar in njegov bratwurst!

Šestminutni posnetek naj bi nastal v kabinetu Premiera, v njem pa naoljeni Mahnič na preprogi iz krzna prebira doktor roman – kot nam je povedal vir z vlade, je bil posnetek prvotno namenjen članicam stranke SDS, ni pa znano, kdo ga je objavil na spletu.

Mahničev pornič je danes v naši državi seveda glavna tema pogovorov, številne ljudi pa je poleg same vsebine videa zmotilo tudi, da mladi up slovenske politike v videu ne nosi zaščitne maske, s čimer krši vladne protikoronske predpise.

Javnost: ”Če bi nemški funkcionar posnel pornič, bi odstopil! Če bi posnel pornič brez zaščitne maske, pa bi storil harakiri! Obnašanje vlade je noro, vsak dan znova dokazujejo, da so eni enakopravnejši od druge.”

Medtem ko javnost že nestrpno čaka, kaj bo vladni aferomat izbruhal jutri, pa so z vlade dve minuti po objavi Mahničevega porniča še sporočili, da so spremenili 14. člen ustave, ki govori o enakosti pred zakonom, po novem se glasi: ”Vsi prebivalci Slovenje so enakopravni, prašiči pa so še enakopravnejši.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*