Vitamin D pomaga pri zdravljenju korone!? Bayer privatiziral Sonce!

Naročnina na sončne žarke bo znašala 15 €/mesec, v paketu z Netflixom pa 20 €/mesec. Zemljani imajo do ponedeljka, da se naročijo na iSun. Neplačnikom bo Bayer razdelil skafandre.

Končno dobra novice s frontne linije boja proti koroni!

Iz farmacevtskega giganta Bayer so namreč sporočili, da so od vlade ozvezdja Kentaver za balo sena kupili Sonce, prek katerega bodo ljudem v telesa pošiljali vitamin D!

Znanstveniki namreč preučujejo, če vitamin D pomaga pri zdravljenju korone, sektorja za finance in marketing pri Bayerju pa sta v Excelu dokazala, da je potrebno izboljšati rezultate naslednjega četrtletja, in da torej ni časa za čakanje na znanstvena dognanja.

Vodja marketinga pri Bayerju, korporativni robot XZ-2500: ”Naši znanstveniki so nedavno izumili in patentirali Sonce. Za mesečno naročnino 15 evrov bodo tako vsi ljudje brezplačno prejeli vitamin D, če bodo doplačali še 5 evrov, pa bomo zraven dodali še Netflix.”

Zemljani imajo do ponedeljka, da Bayerju pošljejo naročilnico na storitev iSun, od torka dalje pa bodo morali nenaročniki nositi skafandre, saj bo izpostavljanje kože sončni žarkom predstavljajo kršitev patenta, krajo in poseg v temeljne človekove pravice pravnih oseb.

Dogajanje na trgu zdravstvenih storitev je v zadnjem času zelo pestro.

Spomnimo: pred mesecem dni je minister Andrej Vizjak kupil delnice podjetja Kisik d.o.o. vlada pa je nato privatizirala 21 % zraka.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*