Veselovo poročilo razdira družine: zakaj je Peterletova hči dobila pogodbo, sin pa ne?!

Ali ima od Počivalškove mrzle sestrične tast afero z bratrancem Toninove mame iz 3. kolena? Soproge uradnikov želijo vpogled v poročilo, vložene že prve ločitve.

Poročilo o nakupih zaščitne opreme je mnoge slovenske družine zavilo v žalost in brezup.

Računsko sodišče je namreč v poročilu razkrilo spolne preference uradnikov, ljubezenske trikotnike in pentagrame, črno na belem se je pokazalo, katerega otroka ima oče rajši, razpadajo zakoni, razpadajo družine.

V družini Alojza Peterleta naj bi tako danes imeli krizni sestanek, saj je Peterle Sloveniji pomagal samo prek hčerinega podjetja, sinu pa naj bi dobrodelno akcijo zamolčal.

”Oče je Meti vedno kupil novo kolo, zame pa je bilo dovolj dobro rabljeno kolo, ki sem ga dobil od starejšega bratranca. Dovolj imam, zahtevam pogodbo za dobavo hitrih testov, če ne se odpovedujem svoji družini!” je povedal sin.

Vroče je tudi na družinskem drevesu ministra Zdravka Počivalška.

Kot kaže Veselovo poročilo, naj bi tast njegove mrzle sestrične na Maldivih večkrat ”sestankoval” z bratrancem Toninove mame iz tretjega kolena, govorila naj bi o dobavi zaščitnih mask, podatki računskega sodišča pa kažejo, da sta rezervirala samo eno sobo, t.i. honeymoon suite.

Po neuradnih podatkih sta njuni soprogi že vložili zahtevek za ločitev, dostop do poročila pa želijo tudi partnerji in partnerice številnih drugih državnih uradnikov.

Premier in nadškof Stanislav Zore sta Tomaža Vesela v skupni izjavi prosila, naj poročilo prekliče, saj ”predstavlja nedopusten poseg v družino, ki je temeljna celica naše družbe.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*