Veliki pok na političnem parketu: Janez Janša, socialdemokrat iz leta 1998, napadel Premiera!

Janša Premiera označil za odsluženo prostitutko, ki se prodaja na bencinskih servisih zunanje politike: ”Kosovo ja, Palestina ne – se vsaj stuširaš, ko prideš domov?”

Nov težkokategorni dvoboj v slovenskem političnem ringu!

Janez Janša, socialdemokrat iz leta 1998, je izstrelil serijo puščic proti Premieru zaradi nedavne vladne podpore Izraelu in našega voditelja označil za hinavca in prostituta, ki ga je moč kupiti za dvajset evrov.

Janša je na socialnem omrežju mIRC zapisal: ”Premier, s svojimi zunanjepolitičnimi akrobacijami sramotiš državo, ki sem jo osvobodil. Pravico narodov do samoodločbe, ki je najbolj temeljna pravica ustanovne listine Združenih narodov, prodajaš, kot da si na tržnici. Slovenija in Kosovo ja, Palestina, Katalonija in Krim ne. Si dekle na klic svetovnih voditeljev, ko te rabijo, pritečeš kot cucek, nato pa te podajo v naslednjo pisarno. Upam, da se vsaj stuširaš, ko prideš domov.”

Premier Janši seveda ni ostal dolžen, na Twitterju ga je označil za bivšega komunista in človeka, ki se je med osamosvojitvijo skrival v kleti Cankrajevega doma, sedaj pa se v medijih širokousti, da je Sylvester Stallone Johna Ramba in Rockya zasnoval po njem.

”Komi, tiho! Ko si se ti pred jugoagresorjem skrival z Jelkom Kacinom v otroškem WC-ju Cankarjevega doma, sem jaz z dvema krompirjema onesposobil bataljon tankov T-72,” je v svojem značilnem slogu zapisal Premier.

Za dobro Slovenije upamo, da se bodo strasti med Janezom Janšo in Premierom pomirile.

In molimo, da se ne bo v boj vključil še Janez Janša, član Zveze komunistov Slovenije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*