Velika tatvina: nepridipravi v Ljubljani ponoči ukradli kvadratni meter stanovanja!

Škode za okoli 12.000 evrov, kraje kvadratnih metrov stanovanj vse pogostejše. Če vidite mlado družino v novem stanovanju, nemudoma pokličite policijo.

Policisti so imeli danes zjutraj polne roke dela, saj je v centru prestolnice prišlo do velike tatvine.

Iz enega od nadstandardnih stanovanj so namreč zlikovci ukradli kvadratni meter nepremičnine, s čimer so lastnika oškodovali za vsaj 12.000 evrov!

Na policiji so povedali: ”Lastnik stanovanja je tatvino opazil zjutraj, ko je iz dnevne sobe zaslišal krik prostitutke, ki je padla skozi luknjo sredi dnevne sobe. Prve ocene kažejo, da je nastalo za 12.000 evrov škode: 8.000 evrov za kvadratni meter stanovanja, 3.900 evrov za pladenj kokaina, ki ga je prostitutka v času padca v luknjo držala v roki, in 100 evrov za prostitutko.”

Zaradi izjemno visokih cen nepremičnin so postale kraje kvadratnih metrov v zadnjem času zelo pogoste.

Storilci so v večini primerov mladi, ki nimajo mamic in atijev, da bi jim financirali nakup stanovanja, zato kradejo kvadratne metre iz nepremičnin drugih ljudi, iz katerih si nato sestavijo dom.

Policija zato poziva vse državljane, naj pozorno spremljajo svojo okolico in nemudoma obvestijo najbližjo policijsko postajo, če opazijo mlade ljudi, ki imajo v lastništvu nepremičnino, saj gre po vsej verjetnosti za člane kriminalne združbe, ki uspešnim Slovencem krade kvadratne metre.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*