VELIKA TATVINA! V Moskvi Leninu ukradli kult osebnosti!

Storilec balkanskega videza, nosil rumenomodro trenirko, govoril polomljeno angleščino! Lenin zgrožen ugotovil, da ga nihče ne mara! Druge novice: Premier kor prvi alpinist na Triglav brez dodatnega kisika!

Iz moskovskega Rdečega trga poročajo o drzni tatvini!

Za zdaj še neznani tat je sinoči iz Leninovega mavzoleja ukradel kult osebnosti ustanovitelja boljševizma in ga odnesel nekam proti zahodu!

Tatvino je opazil Lenin zgodaj zjutraj, ko je ugotovil, da ga v resnici nihče ne mara, zato je nemudoma poklical policijo.

Oblasti so povedale, da ima storilec tipičen balkanski videz, nosil je rumenomodro trenirko, priča pa je povedala, da je govoril nek bizaren jezik, ki je spominjal na mešanico angleščine, madžarščine in parjenja pavijanov.

Rop kulta osebnosti je bil izpeljan v manj kot minuti, zato policija domneva, da je bil ropar dobro seznanjen z boljševistično ideologijo.

Kot kaže, je uspel v tem kratkem času ukrasti vse škatle, v katerih je bil zapakiran Leninov kult osebnosti: od lažnih vojaških junaštev, do portretov, kipov, medijev, epske poezije in izpolnjenih volilnih lističev.

Ruska policija poziva vse Evropejce, naj se v primeru, da v svoji državi opazijo nenaden pojav idiotskega kulta osebnosti, kjer mediji slavijo voditelja kot sveto kravo, nemudoma obrnejo na Interpol.

Še druge novice: iz Premierovega urada za resnico so danes sporočili, da se je Premier kot prvi alpinist na svetu uspel povzpeti na Triglav, sveto goro Noriškega kraljestva, brez dodatnega kisika!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*