Varikina s tožbo nad Trumpa!

Trump z Varikino podpisal pogodbo o promociji belila pri zdravljenju korone, sedaj pa se zdravi s konvencionalnimi zdravili. Se bo v tožbo vmešal še WC Net za moralne greznice?

Podjetje Šampionka, ki proizvaja znamenito belilo Varikina, je danes vložilo tožbo zoper ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Trump je namreč pred meseci podpisal pogodbo s koprskim podjetjem, v kateri se je zavezal k promociji Varikine pri zdravljenju korone, sedaj pa je dogovor prelomil.

Odvetniki Varikine so v izjavi za javnost zapisali: ”Wow, plosk, plosk! A sedaj, ko je na tnalu njegova rit, si je pa gospoda premislila? Stvar je preprosta: ali naj spije belilo, kot je svetoval svojim državljanom, ali pa naj se javno opraviči in prizna, da je oranžna gmota idiotizma, ki ima v glavi čistejši vakuum od velikega hadronskega pospeševalnika.”

Pravni strokovnjaki so Trumpov odmik od zdravljenja z belilom primerjali z neverjetnim scenarijem, v katerem bi direktorji naftnih konglomeratov zaradi globalnega segrevanja prodajali svoje morske vile na Maldivih.

Podporo Varikini so sicer napovedali tudi izdelovalci čistila WC Net za moralne greznice: Trumpu ponujajo 50 % od vsake prodane plastenke straniščnih čistil, če po ozdravitvi zapusti planet Zemljo in odide v ozvezdje Velike oranžne amebe.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*