Vabilo: GZS pripravlja delavnico o izkoriščanju delavcev

Problem izkoriščenih delavcev – delavci še vedno gobcajo, nekateri podjetniki se do zaposlenih še vedno obnašajo, kot da so ljude.

Centralni komite gospodarske zbornice Slovenija (CK GZS) vabi vse podjetnike in nadobudneže, ki bi to radi postali, na delavnico o izkoriščanju delavcev.

Delavnica bo potekala prihodnji teden v prostorih komisariata, za pijačo in jedačo bodo poskrbeli davkoplačevalci, za glasbeno popestritev pa bo poskrbel ansambel Slovenska levica z zimzelenimi hiti, kot so ”Čebelar na minimalcu”, ”V dolini, kjer vlada tišina o izkoriščanju žensk v prostituciji”, ”Na Golici ne izplačujemo regres”.

Delavnice bodo vodili izkušeni podjetniki

Na seminarju bo potekalo več tematskih delavnic, ki jih bodo vodili slovenski podjetniki z izkušnjami tako doma kot tudi v tujini – med njimi so celo dobitniki Zlatih gazel, najprestižnejše nagrade za dosežke na področju izkoriščanja delavcev.

Bivši management Vegrada bo zbranim predstavil, koliko stane privez za jahto na Pagu in kako delavce spraviti na kant ter jim še vedno zaračunavati najemnino za podganjo luknjo.

Država bo imela predavanje o biologiji – ali so čistilke in hišniki tudi ljudje? In o outsouranju – kako privarčevati pri čistilkah in hišnikih z najemom nekega X podjetja, ki jim ne izplačuje regresa in nadur?

Privatni sektor bo razložil, zakaj mladi ne potrebujejo denarja, delovne izkušnje pa so zanje neprecenljive. Ter kako ne izplačevati regresa in nadur.

Podjetniki iz turizma so pripravili seminar o plačevanju na roko – ali se da denar prej v kuverto ali ga lahko damo kar direkt v roke in prišparamo ceno kuverte? Ter kako ne izplačevati regresa in nadur.

Akrapovič in Boscarol pa bosta imela predavanje z naslovom ”Selim se v Avstrijo. Jutri.”

Vabljeni!

Takole po mnenju Googla izgleda delo čistilk.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*