V ŽIVO: spremljamo napet dvoboj v človeškem ping pongu med Turčijo in EU!!!

Dvoboj odloča o zadnji vstopnici v pekel. Turčija v prvem setu z močnim servisom poslala čoln otrok proti Lesbosu, Evropa odgovorila s solzivcem.

V Bruslju in Carigradu pravkar poteka obračun v človeškem ping pongu med Turčijo in Evropsko unijo, ki odloča o zadnjem potniku na poletne olimpijske igre oz. v pekel.

Prvi set je gladko dobila turška izbrana vrsta, ki je Evropo presenetila z močno zaspinanim servisom, ki je okoli evropske kopenske meje poslal nekaj sto ljudi.

Evropska unija je poizkusila odgovoriti z gumijastimi naboji in solzivcem, vendar pa so turški namizni tenisači nato udarili po morju, na Lesbos so poslali čoln s 46 ljudmi.

Evropejci so bili zopet nepripravljeni, čoln se je prevrnil, 6-letni otrok pa utopil.

Po minuti odmora so evropski pingpongarji strnili svoje vrste in v Grčijo poslali policiste, vojake, neonacije in anarhiste, v Bruselj pa so na zagovor poklicali selektorja turške ekipe Recepa Erdogana.

Za zeleno mizo so na ene in na druge leteli očitki zaradi različne interpretacije pravil: Turki so vzhodnim Evropejcem servirali, da so Višegrajci podpirali vojno v Iraku, sedaj, ko čutimo posledice, pa se gredo neke veledomoljube.

Evropejci so Turkom očitali, da veselo harajo po Siriji in ustvarjajo nove begunce.

Vmešali so se še Afričani, ki so povedali, da so tako Turki kot Evropejci podpirali napad na Gadafijevo Libijo, ameriški namiznoteniški funkcionarji pa so v ozadju od krohota padli po tleh.

Dvoboj je tako začasno prekinjen, žogice iz Sirije, Afganistana, Iraka itd. pa čakajo ob strani, da se veliki igralci dogovorijo, kako naprej.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*