V ŽIVO s Kongresnega trga: proslavo z gimnastično točko odprla socialistična mladina

Mineva 29 let odkar se je Premier z 81-imi revolucionarji izkrcal na obalo Slovenije in pognal v tek našo veličastno Revolucijo.

07:48

Ob 01:48 po havanskem času je Premier zaključil svoj veličasten govor, s čimer se je končala tudi proslava. V zaključnih štirih urah govora je obsodil kult osebnosti prejšnjega premiera in napovedal začetek vesoljskega programa.

22:51

Premierov govor naj bi trajal še dve uri in pol, zato na tem mestu zaključujemo naše javljanje v živo. Hvala, ker preživeli večer v naši družbi, naj živi Premier!

22:44

Premier v svojem govoru posvaril pred agenti kapitalističnih razrednih sovražnikov, ki prek kavbojk in pop glasbe uničujejo socialistične vrednote naše družbe.

22:38

”Drugarice i drugovi, dajte, sada vi govorite, a mi ćemo vas slušati, a onda vi nas prisilite da mi to izvršimo!”

22:33

Premier: ”V novi petletki bomo za 35 % povečali proizvodnjo traktorjev, izdelali bomo 20 % več kombajnov!”

22:31

Vrhunec večera, Premierov govor.

22:14

Pastirji, kozolci, žetev žita, ličkanje koruze – v Slovenijo prihodnje leto prihaja prvi motorizirani konj, t.i. avto! Živel Premier!

22:05

”Slovenija, najlepša si”, ”Ti si moja dežela”, ”Lepe so tvoje rože, a stopiš v avto, greva na samo?” : Slovenija zoper nastopajoče podala kazensko ovadbo zaradi spolnega nadlegovanja.

21:45

Lapsus organizatorjev proslave: na odru se je pojavil obris Slovenije, kjer sta Prekmurje in Primorska del naše države. Predsednik Pahor se je prek Instagrama že opravičil Orbanu in Salviniju.

21:39

Čudovita sinhrona predstava gimnastičnega društva Svoboda, s svojimi telesi so formirali sonce, ki simbolizira veličino našega Premiera.

21:34

Predsednik zaključil govor s povabilom v Herbalife in opravičilom Italiji zaradi slovenske podpore Antifi med drugo svetovno vojno.

21:29

Pahorjev govor prekinil Premier, predsednik je bral neavtorizirano verzijo besedila.

21:20

Predsednik Pahor v ognjevitem govoru pozval ljudi, naj se ne opredeljujejo politično in naj ne izražajo svojih mnenje: ”Usedite se raje na kavč, prižgite TV, ko bodo mimo hiše korakali fantje v rjavih srajcah, pa jim ne pozabite skuhati kave.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*