V vladno svetovalno skupino za covid-19 prihaja Savina Atai!

Logarjeva: “Savina razume našo znanstveno metodo!” Neuradno: virus naj bi se širil tudi prek spolne čakre swadhisthana, vlada preučuje obvezno nošenje mask čez spolne organe!

Vladni svetovalni skupini za covid-19 se bo danes pridružila ena najbolj priznanih slovenskih znanstvenic s področja ajurvedske medicine Savina Atai.

Zaradi številnih novih sevov korone, politične krize in naveličanosti državljanov je tretji val s strokovnega stališča še bolj zahteven od prejšnjih dveh, zato želi vlada okrepiti svetovalno skupino s strokovnjaki, ki bodo znali argumentirano in kritično kimati Premieru.

Dr. Mateja Logar, vodja vladne svetovalne skupine: ”Atajeva je mednarodno priznana znanstvenica, ki se bo brez težav vklopila v našo strokovno skupino, saj je njen način dela enak našemu. Ona razume koncept znanosti, ki ga je v 16. stoletju postavil Galileo Galilei: kimaj avtoriteti in 15. v mesecu bo na računu plača.”

Neuradno naj bi Atajeva vladi že predlagala sprejetje obveznega nošenja mask prek spolnih organov, saj je eden od razlogov za širjenje korone preveč dejavna oranžna čakra swadhisthana, iz katere nato virus prek aerosolov prši po mimoidočih.

V zadnjih dneh je strokovna skupina javnost seznanila z zaskrbljujočimi podatki: nov sev virusa naj bi se širil prek Youtuba, ob ogledu Zlatkovega videa Svoboda se je tako z virusom protidržavnega delovanja okužilo prek 160.000 ljudi!

V veliki nevarnosti za okužbo pa naj bi bili tudi sprehajalci v gozdovih in gorah, kjer je po novem potrebno nositi zaščitne maske – strokovna skupina je zato ljudem svetovala, naj prosti čas raje preživijo v Bauhausu.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*