V stanovanju Luke Meseca odkrili banjo polno sibirskih jesetrov!

Prek kaviarja je mladino okuževal z dekadentnimi idejami zahoda. Iz sveta športa: Premier že 12-ič zapored premočno zmagal na golf turnirju Bahamas Open! Čestitamo!

Včeraj pozno ponoči so miličniki v Ljubljani razbili mrežo razpečevalcev kaviarja.

Vodja kriminalne združbe naj bi bil Luka Mesec, predsednik stranke Levica, v njegovem stanovanju so organi v banji našli več sibirskih jesetrov, ki jih je nameraval umoriti in iz njih izdelati kaviar.

Ker so policiji zaradi paktiranja s sovražnikom za dva tedna odklopili telefon, nam je tovariš komisar za varnost Aleš Hojs v njihovem imenu povedal: ”Osumljenca L. M. smo opazovali več mesecev med razpečevanjem kaviarja pri vrtcih in osnovnih šolah. Njegov modus operandi je bil sledeč: mladino je najprej navadil na ta simbol dekadence in zahodnega pohlepa, ko so enkrat postali odvisni, pa so morali za odmerek kaviarja igrati golf, živeti od države, kupiti iPhone, sabotirati delovanje vlade in prek Twitterja žaliti lik in delo Premiera.”

Provokatorji, ki so se infiltrirali na petkov kolesarski miting v čast vlade, naj bi tako delovali pod vplivom kaviarja, kar so potrdili tudi testi krvi.

Oblasti pričakujejo, da se bo z aretacijo Meseca v Sloveniji znižalo število hohštaplerjev, ki z golf igrišč in jaht zviška gledajo na kmete in delavce.

Za konec še odlična novica iz sveta športa: naš Premier je tudi letos popolnoma deklasiral tekmece na golf turnirju na Bahamih, kjer so se zbrali najboljši igralci sveta.

Za tri udarce je premagal severnokorejskega šampiona Kim Jong Una, še 12-ič je ubranil lovoriko Bahamas Open ter se tako z zlatimi črkami zapisal v zgodovino tega ljudskega športa.

Komentarji: 2 "V stanovanju Luke Meseca odkrili banjo polno sibirskih jesetrov!"

  1. saynotodrugs | 15/05/2020 ob 18:51 | Odgovori

    Zdaj končno vem, kam izpuhti večina pokojnine mojih staršev…že nekaj mesecev me žicarijo za pomoč pri plačilu računov in mi ne dovolijo pogledat v hladilnik. Vse se sklada, vse mi je jasno! Hvala za to razkritje!

    • Ni za kaj, tu smo, da obveščamo. Gre za sekto t.i. kaviar socialistov, ki igrajo golf na Mavricijusu, imajo vikende na morju in v Trenti, iPhone itd., nato pa se delajo, da so del tlačanov. Molimo za vaše starše!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*