V soboto neoliberalna delovna akcija za hitrejše odprtje Ikee

Bodoči potrošniki bodo pomagali pri mešanju malte, lopatanju, z avtomobili bodo vozili na gradbišče beton. Ikea bi bila lahko odprta že v maju! JUUUUUPPPIIIIII!

Društvo ”Ikea, TAKOJ!” v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS) jutri organizira neoliberalno delovno brigado, s katero bodo švedski korporaciji pomagali k hitrejšemu odprtju Ikee v Ljubljani.

Na GZS, ki je soorganizator delovne akcije, so nam povedali, da so na gradbišče vabljeni vsi, stari in mladi: ”Dela je ogromno, vabljene ste vse družine, da preživite soboto v družbi tistih, ki jih imate najraje – torej Ikee. Otroci bodo odnašali gradbeni material, mame bodo vijačile fasadne panele, očetje bodo pomagali pri postavitvi podpornih stebrov, babica pa bo z vozičkom vozila vedra malte.”

V Ikei bodo še posebej hvaležni, če boste prišli z avtomobilom, saj je prevoz betona s hruškami precej dražji od transporta z vašim avtom.

Zaradi velikega navala v društvu ”Ikea, TAKOJ” prosijo, da se na brigade prijavite prek spletne strani GZS, saj bodo lahko tako prostovoljci bolj učinkovito izdelali delovni razpored.

Narod, ki stopi skupaj, je močnejši od vsake sile! Smrt fašizmu, svoboda narodu – Ikea, TAKOJ!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*