V Sloveniji severnokorejski strokovnjaki za bodoče zločine

Premier in predsednik Kim podpisala sporazum o izmenjavi znanj s področja preprečevanja protirevolucionarnega delovanja. Število miselnih zločinov pri nas raste.

Danes se v Ljudski Republiki Sloveniji mudi delegacija severnokorejskih kriminalistov, ki so specializiranih za preučevanje bodočih kaznivih dejanj in miselnih zločinov.

Pripadnike ljudske milice bodo učili, kako prepoznati prihodnje zločince in državljane, ki so danes zvesti Premieru in Revoluciji, pojutrišnjem pa bi lahko podlegli vplivu agentov tujih obveščevalnih služb.

Z ljubljanske milice so nam povedali: ”Gre za vrhunske strokovnjake, ki so s 100-odstotno natančnostjo sposobni identificirati bodoče provokatorje na podlagi blagih indicev, kot je način hoje, barva glasu, seznam izposojenih knjig, internetna zgodovina, ovadba družinskih članov in sosedov itd.”

Miličniki upajo, da bodo s tem znanjem uspeli zajeziti epidemijo miselnih zločinov, ki v zadnjih dneh pretresa LR Slovenijo.

Samo včeraj je Služba za državno varnost preprečila dva državna udara, ki bi jih skupina študentov pričela načrtovati naslednje leto.

Pred nekaj urami pa so organi pregona ustavili moškega, ki bo jutri v naselju prekoračil največjo dovoljeno hitrost (vozil bo 62 km/h).

Obisk korejskih strokovnjakov kaže na tesno povezanost držav Kominterne, ki se vse pogosteje soočajo z napadi zahodnih razrednih sovražnikov Revolucije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*