V pričakovanju ekonomske krize vlada kupuje dve oklepni vozili

Gre za vozili vrste M1 Abrams Luxury, ki je trenutno najbolj prodajano vozilo med bogatimi. Ob prihajajočem vsesplošnem kaosu in revščini je varnost vlade na prvem mestu.

Iz Vlade republike Slovenije sporočajo, da je naša država bogatejša (ali revnejša, odvisno od perspektive) za dve luksuzni vozili M1 Abrams Luxury s 105 mm topom.

Kot so povedali z vlade, v bližnji prihodnosti pričakujejo zlom trgov ter vsesplošno revščino, obup in človeško trpljenje, zato se želijo pred pričakovani protesti kar se da dobro zavarovati, saj bodo le tako lahko ljudem zagotovili kakovostno vlado, ki dela v njihovo korist.

Kaj zmoreta novi mrcini vlade?

Standardna oprema zajema 105 mm top ter 50 kalibrski mitraljez M2HB, katerega izstrelek je zmožen predreti 25 mm jekla oz. 25 demonstrantov.

Ker gre za edicijo Luxury, je notranjost Abramsa oblečena v kamelje usnje, šestim potnikom pa je na voljo avtomat za gin tonic, ribnik sibirskih jesetrov za svež kaviar in masažni stoli, saj zna biti vožnja prek protestnikov precej neprijetna, kot so na lastni koži spoznali člani kitajske partije 26 let nazaj na Trgu nebeškega miru – auč, hrbtenica!

Vladi želimo obilico veselja ob igranju z novima igračama, morebitnim protestnikom pa sporočamo, da ekonom lonc na glavi po vsej verjetnosti ne bo ustavil 105 mm granate, lahko pa poizkusijo.

Se boste ob prihajajoči krizi udeležili protestov? Nam zapustite računalnik? Komentirajte – za razliko od ostale medijske greznice, pri nas registracija ni potrebna.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*