V Nebeškem kraljestvu ukinjajo socialno pomoč za invalide. Jezus: Odpravljamo proračunske anomalije.

Jezus volivcem obljubil uravnoteženje javnih financ. Vlada obenem razmišlja o premestitvi invalidov ‘nadstropje nižje’.

Spodbudne novice prihajajo iz Nebeškega kraljestva, kjer se je vlada dokončno dogovorila o sprejetju proračuna za naslednje leto.

Premier Jezus je popustil pritiskom svojega gospodarskega ministra sv. Petra Počivalca, ki je zahteval odpravo proračunskih anomalij na področju prejemanja državnih sredstev gibalno oviranih in drugih subjektov, ki so ne po svoji krivdi nezmožni za ustvarjanje BDP-ja.

Oz. v slovenščini: vlada Nebeškega kraljestva se želi po čim hitrejšem postopku losati invalidov in bolnih, ker ne ustvarjajo gospodarske rasti.

Jezus: prihaja kriza, moramo varčevati. Ko bo kriza prišla, bo namreč treba varčevati.

Predsednik vlade Jezus je povedal, da se z drakonskimi ukrepi, zaradi katerih bodo invalidi ostali brez socialne pomoči, ne strinja, pripravlja pa že ukrepe, ki bodo omilili katastrofo.

”S pošiljanjem SMS sporočil na 1919 lahko državljani Nebes pomagajo ubogim in bolnim. Nič namreč človeku ne dvigne dostojanstva kot to, da je odvisen od usmiljenja drugih. Država namreč daje roke stran, saj moramo davčno razbremeniti kapital, ki mesi naš kruh, koplje rudo in žanje polja.”

Neuradno pa se že pojavljajo ugibanja, da naj bi vlada razmišljala o selitvi vseh invalidov nadstropje nižje, torej v Pekel, kjer jim bo toplo – kurjava je namreč eden od večjih stroškov za socialno šibke.

Prebivalci Nebes so povedali, da gledajo odbojko, in da nimajo časa za invalide.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*