V Ljubljani vroče! Divizija partizanskih veteranov oblega mestno hišo, zahtevajo nižje najemnine!

Veterani prišli v mesto pod pretvezo slovesnosti ob dnevu zmage, zahtevajo še dostojne plače za vse delavce in direktno demokracijo! Politične stranke soglasno podprle župana Jankovića.

V Ljubljani je pred nekaj minutami prišlo do oboroženega upora partizanskih veteranov 5. udarne brigade Ivan Cankar!

Veterani, ki v povprečju štejejo 92 let, so v hiši nasproti Rotovža postavili strojnično gnezdo ter s protitankovskimi ovirami in minami blokirali dostop do mestne hiše!

V naše glavno mesto naj bi se pretihotapili pod pretvezo praznovanja dneva zmage, kjer bi se morali samo slikati ob nasmejanih politikih in biti tiho, vendar pa so imeli borci druge ideje

Kot smo izvedeli, zahtevajo veterani od župana takojšnjo rešitev nepremičninske groze, v kateri se utaplja naše glavno mesto, kjer je mesečna najemnina dražja od tiste na Dunaju ali v Berlinu.

Komandant brigade, partizansko ime ”Urban”, je v izjavi za javnost povedal: ”Pred 76 leti smo iz Ljubljane nagnali tujega okupatorja, danes pa Ljubljano okupirajo domači paraziti, ki se hranijo z znojem in solzami delavskega prebivalstva! Osvobodili smo mesto izpod fašistov, zato da danes delavci plačujejo domačim najemodajalskim lenuhom po 1000 evrov najemnine za stanovanje, ki ni vredno psa! Dovolj!”

Borci zahtevajo od župana Zorana Jankovića sprejetje najvišje dovoljene najemnine na kvadratni meter, prepoved oddajanja stanovanj prek Airbnb-ja in zaplembo praznih stanovanj ter njihovo preureditev v neprofitna bivališča.

Politične stranke so partizanske veterane soglasno obsodile, v SD-ju so tako povedali: ”Zgroženi smo! Seveda podpiramo partizane, dokler to pomeni slikati se z rdečo zvezdo in napisati na twitter ”Smrt fašizmu!”. Kar se grejo pa tile veterani danes, tega pa ne moremo podpreti.”

Pravkar pa smo v uredništvo prejeli še eno izredno novico!

Veterani 4. udarne Gubčeve brigade naj bi izvajali obkolitveni manever okoli parlamenta, njihov cilj pa naj bi bil pritisk na parlament in sprejetje zakonodaje, s katero bi imeli delavci pravico do odkupa podjetij, v katerih delajo, s pomočjo državno garantiranih posojil in postopno uvedbo direktne demokracije!

Neuradno smo izvedeli, da naj bi vlada na pomoč že poklicala zvezo NATO, Evropsko unijo in vse štiri jezdece apokalipse, ki bodo zaščitili pravne osebe pred preveliko dozo demokracije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*