V Ljubljani danes kolesarski miting v čast Premieru

Ministrstvo za telovadbo poudarja pomen zdravega socialističnega telesa. Kolesarji se bodo podali mimo parlamenta, nato pa bodo svojo pot nadaljevali proti Sibiriji.

Danes je 8. maj, dan kolesarjenja, ko Ljudsko kolesarsko društvo v sodelovanju z ministrstvom za telovadbo organizira tradicionalni kolesarski miting v čast zdravemu socialističnemu telesu in Premieru.

Tudi letos bodo ulice Ljubljane polne kolesarjev, ki se bodo zahvalili Premieru, ker je zgradil ceste in kolesarske poti, in delavcem tovarne Rog, ki so naš narod spravili na dve kolesi.

Osrednji dogodek dneva bo pozdrav Premieru na Trgu ljudske republike, ko kolesarji množično zvonijo s svojimi zvončki in tako zaželijo našemu vodji dolgo in uspešno vladanje, varnostne sile pa bodo razgrete športnike ohladile z vodnim topom.

Kolesarji bodo svojo pot nato nadaljevali proti Sibiriji, kjer jih bo pričakala delegacija Partije s svežimi sendviči in toplim čajem!

Zaradi izrednih razmer v naši državi se bo participacija na mitingu beležila, ministrstvo za varnost naproša vse državljane, naj do polnoči lokalnemu komisariatu predajo seznam družinskih članov, ki so se mitinga udeležili.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*