V Kongu 5.000 mrtvih otrok. Znanstveniki krivijo ošpice, EKO starši gluten in nezemljane.

Prav je, da slišimo obe strani, predvsem pa EKO starše, saj so opravili tridnevni tečaj iz mikrobiologije in zdravljenja s kristali, ki sta ga organizirala reviji Zarja in Misterij.

Te dni prihajajo iz Konga zaskrbljujoče vesti: v tem letu je v tej srednjeafriški državi umrlo že 5.000 otrok!

Znanstveniki pravijo, da so otroci umrli zaradi ošpic, saj je precepljenost v Kongu zaradi revščine izjemno nizka, da širjenje teorij zarot s strani dobro financiranih zahodnjaških idiotov ne pomaga itd itd.

Mi pa si bomo pogledali alternativni pogled na skrivnostne smrti otrok iz Konga.

Gluten, super orožje zlobnega galaktičnega vladarja Skeletorja

Skeletor. So znanstveniki na njegovi plačilni listi?

Združenje EKO staršev iz Evrope in ZDA (krajše: Združenje majmun) pravi, da sta krivca za smrt otrok gluten in medgalaktični vladar Skeletor, ki želi prek farmacevtskih podjetij zavzeti grad Grayskull, ukrasti njegove skrivnosti in zavladati vesolju.

Predsednik Združenja majmun, Majmun Novak: ”Gluten je trenutno ubijalec številka ena. Zapre pore, zaradi česar se celice zadušijo, organizem se zakisli, ko pride do zakislitve možganov, pridemo pod kontrolo vladarja Skeletorja in pričnemo žlobodrati popolne debilizme. Aja, pozabil, znanstveniki so na plačilni listi Skeletorja.”

EKO starši so zato poslali v Bruselj peticijo z zahtevo, da EU v Kongo pošlje posebne magične piramide, ki jih je izumil ruski astrofizik Dmitry Nategunov.

Z njimi je mogoče zaščititi organizem pred Skeletorjem in njegovimi energijami, obenem se tudi izboljša kvaliteta vašega lasišča, piramida pa prav tako odpravlja erekcijske disfunkcije (mimogrede, piramide so samo DANES na voljo za akcijsko ceno 49,90 evrov, če jih naročite prek Norekrave).

In če bo kdo izmed bralcev želel moralizirati: če lahko RTV promovira homeopatijo, lahko tudi mi prodajamo magični, energetski ščit proti zlobnim silam Skeletorja, saj je za obstoj galaktičnega vladarja več dokazov kot za učinkovitost homeopatije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*